Service

Er bestaan meerdere adviesbureau’s in Nederland die zich gespecialiseerd hebben in energie. Veel van deze bedrijven zijn gefocust op een maximale winstrealisatie. Waarbij deze organisaties vaak werken voor één energieleverancier. En klanten gaan vaak gebukt onder een wurgcontract waarbij zij honderden soms duizenden euro’s moeten betalen om hier van af te komen.

Wij hebben er voor gekozen om dit anders te doen… Sinds 4 jaar zijn wij intensief in onderhandeling met 20 energieleveranciers op de markt. Waarom? Om er voor te zorgen dat de kale prijzen die u als klant betaalt per kwh en per m³ zo goedkoop mogelijk zijn.  Daarnaast willen wij als bedrijf er voor zorgen dat de klant niet opdraait voor de kosten die wij als adviesbureau maken. Hierdoor heeft u als klant geen verplichtingen naar ons toe & kost ons adviesgesprek voor u niets! Wij worden bekostigd door de energieleveranciers.

Naast deze onderhandelingen steunen wij energieleveranciers bij duurzame lokale projecten. Één van deze meest recente projecten is de Buurtmolen die energieleverancier Qurrent aan het bouwen is, bij een dorp in Friesland. Waarom steunen wij dit soort projecten? Dankzij dit project is het voor u als klant interessant om over te stappen wanneer u in de postcoderoos woont die hier gebruik van mag maken. Het is namelijk zo dat deze personen geen energiebelasting meer hoeven te betalen over het stroom.

Wij als energie adviesbureau geloven er in dat wanneer we samen dingen ondernemen, u (de klant) maar ook wij er beter van worden!